HUNGARY 8900 Zalaegerszeg
Mátyás király utca 16
8901 Zalaegerszeg, Pf. 371
FAX: 06(92)331-077
06(30)979-1872
info@nanorb.hu

NANORB KFT.

Út az erdőhöz!


Napelemes kamerarendszerek forgalmazása

Erdőterületek vagyonvédelmi célból történő napelemes kamera-rendszerekkel való védelmét biztosítjuk.

A napelemes kamerarendszer előnyei:

  • bárhonnan elérhető, megtekinthető a kamerarendszer aktuális, ill. korábban rögzített képe,
  • költséghatékony megoldás, megtérülő beruházási költség,
  • bárhová egyszerűen és gyorsan telepíthető vezeték nélküli rendszer, amely az igények változásával könnyen áthelyezhető, mobilizálható,
  • moduláris, így az igényeknek és lehetőségeknek megfelelően változtatható a felépítés és a konstrukció,
  • környezettudatos hozzáállást képvisel, mivel napelemes, hálózati áramforrástól mentes kivitelben is rendelkezésre áll,
  • teljes körű szolgáltatást biztosít a legmegfelelőbb hely és összeállítás kiválasztásától a beüzemelésig, illetve azt követően az üzemeltetés során is.

A biztonsági IP megfigyelő kamerák telepítése sok esetben olyan helyszíneken is szükséges lehet, ahol nem csak a vezetékes internetkapcsolat megteremtése ütközik nehézségekbe, hanem az elektromos áramellátás sem biztosított. Ezen problémák áthidalására adhat megoldást a napelemes kamerarendszer kiépítése.

Miért érdemes ezt a rendszert választani?

A rendszer a lehető legalacsonyabb áramfelvételű eszközökből épül fel, amelyek energiaellátását napelem biztosítja. A megújuló energiaforrás felhasználása révén környezetbarát és energiatakarékos megoldás. A napelemmel működő kamerarendszer igen hasznos megoldás lehet ott, ahol nincs lehetőség hálózati áramforrásról működtetni a fogyasztókat, valamint nehezen megközelíthető helyeken, továbbá állatok megfigyelésére az életükbe való közvetlen beavatkozás és az ember jelenléte nélkül.

A rendszer teljesen önálló, folyamatos, automatikus működésű és távolról programozható, menedzselhető, így a kamerával készített képek, videók - a megfigyelés helyszínén mobilinternet lefedettség esetén - a globális internet hálózatról bárhonnan elérhetők, letölthetők és visszanézhetők, akár mobiltelefonon is megtekinthetők. Mozgás esetén figyelmeztető SMS-t vagy email-t is tud küldeni a rendszer. Mindez lehetővé teszi távol eső, infrastruktúra nélküli területek megfigyelését is.

A rendszer rugalmasan alakítható a felhasználó kéréséhez igazítva, kihelyezéséhez nem szükséges vezetékes kiépítés, valamint könnyedén és gyorsan el- és áthelyezhető az aktuális igényeknek megfelelően, jelentős költségek nélkül. A kamerarendszer több elemből állítható össze az igényeknek megfelelően, akár a maximális 360 fokos látószögig. Attól függően kell kiválasztani az alkalmazandó rendszerelemeket, hogy azok milyen feladatokat látnak el, valamint milyen környezeti feltételek mellett kell a működésüket biztosítani.